Technicon kåret til Børsen Gazelle 2019

Technicon er primo oktober 2019 kåret til Børsen Gazelle 2019. Det er en stor anerkendelse og vi er naturligvis meget stolte over den hæder, det indebærer at blive associeret med en gazelle – hurtig, adræt og fokuseret. Det er begreber vi gerne associerer os med hos Technicon.

Man kommer ikke sovende til titlen som gazellevirksomhed. Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde, og det kræver dagligt en engageret og resultatorienteret indsats i alle led af virksomheden.

En gazellevirksomhed er kendetegnet ved dels at vokse kontinuerligt dels at den som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Samtidig præsterer virksomheden positiv vækst i minimum fire regnskabsår i streg – og så hviler den aldrig på laurbæerne.

De kriterier opfylder Technicon til fulde.

Oprindeligt var vi blot en håndfuld, der startede Technicon i 2014. Siden har vi haft travlt og det er kun gået en vej – fremad. Vi er i dag vokset og tæller 35 engagerede medarbejdere, der med høj faglig indsigt målrettet arbejder med at forene avanceret produktionsteknologi med brugervenlig funktionalitet.

Samtlige Technicons ansatte er hurtige, adrætte og fokuserede. Dertil kan lægges kompetente, målrettede, servicemindede og ordholdende. Det er derfor i høj grad en holdindsats, vi kroner med titlen som Børsen Gazelle 2019.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin