Technicon bliver ny dansk forhandler af Cobot Lift

Technicon og Cobot Lift A/S indgår nu et samarbejde, som gør Technicon til dansk forhandler af Cobot Lifts automatiserede løsninger til palletering og pick and place.

Dermed lægger Technicon endnu en række fleksible automationsløsninger til de mere end 350 produkter, der allerede i dag findes på Technicons webshop.

Cobot Lift A/S udbreder automationsløsninger til alle brancher med løfteopgaver ved populært sagt at tilføje muskler til cobots. Dermed forstærkes mulighederne for hvad cobots kan håndtere. Cobot Lifts løsninger er opbygget om UR robotter. Ved at udbygge løftemulighederne og kombinere det med de rette gribere kan Cobot Lifts løsninger hurtigt, sikkert og effektivt flytte og stable produkter inden for et bredt udvalg af brancher og virksomheder.

De pladsbesparende og fleksible løsninger er i stand til at løfte op til 30 kilo stabilt, sikkert og uden afskærmning. Den høje sikkerhed og den større løftekraft gør det oplagt at anvende Cobot Lift mange steder hvor løfte og pick and place-opgaver er en del af hverdagen.

Find Cobot Lifts produkter HER

Del på

  • Facebook
  • Linkedin