Technicon etablerer servicecenter i Odense

Technicon, der er hjemmehørende i Hobro, tager nu yderligere et strategisk stridt i styrkelse af sin markedsposition. For at kunne servicere og rådgive endnu flere industrivirksomheder inden for fleksibel automation, etablerer Technicon nu et servicecenter i Odense.

For at kunne servicere og rådgive endnu flere industrivirksomheder inden for fleksibel automation, etablerer Technicon nu et servicecenter i Odense, hvor det bliver en del af KJV A/S´ nyligt udbyggede hovedsæde, hvorfra man vil dække kunder i hele landet. Det sker i forlængelse af, at KJV i slutningen af 2018 købte 40 procent af aktierne i Technicon.

Dermed udvider Technicon sin operationsradius og kommer både tættere på både nuværende og fremtidige kunder. Med placeringen i Odense bliver Technicon samtidig en del af den fynske robotklynge, centreret omkring Odense Robotics. Technicon er på få år vokset fra en håndfuld medarbejdere til at virksomheden i dag har mere end 25 ansatte.

Technicons kerneforretning består i udvikling og salg af fleksible og automationsløsninger til en vifte af fremstillingsvirksomheder i ind- og udland. Derudover er Technicon blandt andet også forhandler af canadiske Robotiqs gribere til UR.

Technicons nye servicecenter får to afgørende hovedfunktioner: Servicecentret skal blandt andet stå for vedligehold, programmering og absolut kalibrering af udstyr. Technicon-direktør Casper Hansen beskriver baggrunden for beslutningen om etableringen af det nye servicecenter således: “Med det nye center udvider vi vores geografiske rækkevidde betragteligt.

Nu bliver vi endnu bedre til at levere værdiskabende og jordbunden service og rådgivning endnu hurtigere til endnu flere industrivirksomheder. Ved at centret bl.a. tilbyder absolut kalibrering af cobots, sikrer vi vores kunder, at deres udstyr kører optimalt og stabilt uden dyr nedetid,” siger Casper Hansen. Ud over at servicecentret skal yde kvalificeret bistand til kunder, får servicecentret også en afgørende rolle i udbredelsen af fleksibel automation: “Flere og flere fremstillingsvirksomheder ønsker hjælp til, hvordan de enkelt og let implementerer fleksible automationsløsninger i deres produktion.

Ud over at levere service til eksisterende kunder, skal servicecentret derfor yde kvalificeret rådgivning til de virksomheder, som har brug for at komme i gang med fleksibel automation,” siger Casper Hansen For at sikre at de stærke kompetencer er på plads, søger Technicon nu serviceteknikere med automation som speciale til servicecentret i Odense.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin

  • Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/grafikrdev.dk/technicon/wp-content/themes/grafikr/single.php on line 76