Samarbejde med DIGIT-center

Hos Technicon er vi stolte over, at vi leverer fleksibelt automationsudstyr til det nyetablerede DIGIT-center på Århus Universitet.

Det er en glæde, at vores teknologiske løsninger dermed bidrager til, at studerende, forskere og industrivirksomheder får øget indblik i fleksibel automations store potentiale.

Som fremstillingsvirksomhed er det afgørende at kunne vurdere om produktionsudvidelse og teknologiinvesteringer kan svare sig.

Men mange famler i blinde, når det gælder beregninger i mulig skalering. Derfor udsættes vitale produktionsteknologinvesteringer desværre ofte.

Med det nyåbnede DIGIT – Aarhus University Centre for Digitalisation, Big Data and Data Analytics –etableres det overblik, mange har savnet.

Gennem interdisciplinær teknologiforskning, innovations- og forskningssamarbejde skal DIGIT nemlig formidle, udvide og udbrede fleksibel produktionsteknologis uanede anvendelsesmuligheder.

DIGIT har er en yderst væsentlig opgave at spille, og ikke mindst af den grund er Technicon stolt over at vi netop har leveret to forbundne modulborde, påmonteret hhv. en UR3 og en UR5-robot.

Derudover indgår en MiR-200-robot samt Robotiq-gribere i vores totalløsning.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin