Robotiq gør Technicon til eneforhandler i Danmark

Canadiske Robotiq har i mere end 10 år udviklet og fremstillet gribere i verdensklasse. Bl.a. har Robotiq udviklet Sanding Kit, målrettet håndtering af slibeopgaver i brancher og virksomheder overalt på kloden. Derudover sælger Robotiq eksempelvis også den nyligt forbedrede Hand E-griber og vakuum-griberen Airpick og EPick.
Ud over at være kendt for at kunne håndtere en række forskellige opgaver, er samtlige avancerede mulitifunktionelle gribere både stabile og lette at anvende. Samtidig er det hurtigt at omskifte Robotiqs gribere.

Tidligere i år blev Technicon udnævnt til Robotiq Expert Partner, og nu udvides samarbejdet yderligere: Robotiq har netop besluttet at Technicon fremover bliver eneste distributør af Robotiqs omfattende program af brugervenlige griberløsninger i Danmark. Beslutningen får virkning i den nærmeste fremtid.
Channels sales manager Vincent Vandomme siger i den forbindelse:
– Vi har et langvarigt, tæt og værdifuldt samarbejde med Technicon. I forvejen er Technicon forhandler af bl.a. Universal Robots i Danmark. Robotiqs motto er ”start production faster”. Tilsvarende handler Technicons forretningsfilosofi om at gøre avanceret teknologi tilgængeligt og enkelt at anvende. Det anser vi for et perfekt match, og vi er overbevist om at resultaterne af det stærke samarbejde vil blive styrket med den nye aftale.

Technicon tilbyder i forvejen virksomheder et omfattende online-katalog af robotteknologiske løsninger, hvor Robotiqs kvalitetsgribere indgår: f.eks. Robotiq Machine Tending Kit.
Man kan få overblik over Robotiqs griberløsninger her.

Del på

  • Facebook
  • Linkedin